Home

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Edible image? Apa tu?
Gambar boleh makan? Btul ke??” google_fonts=”font_family:Ranchers%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Yaaa.. btul. takkn nak tipu.. Tak senonoh btul nk tipu2 ni tau… Camne nak order ni? Haaaa.. meh nak citer camne nk order…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Saya baru pertama kali nk order ni. Tak pandai isi2 form segala ni. Camner nk order ek?” google_fonts=”font_family:Ranchers%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_tta_pageable no_fill_content_area=”1″ active_section=”1″ pagination_color=”sky” css_animation=”none”][vc_tta_section title=”STEP 1″ tab_id=”1547402414425-a86ad97a-733a”][vc_column_text]

STEP 1

Tengok kek yg Uols buat/beli tu. Besor mana? Atau bakers biasa akan ikut size loyang. Ingat dalam kepala, sebab dlm form nanti Uols kena pilih jenis template.
Kalo kek Uols tu size 6in, biasa edible kena beli yg size 5in. Takde la besor gedabak kan terjuntai-juntai kat tepi. Pastu ruang lebihan 1inch tu pandai2 la deco cantik2. Kata bakers kan.. :p

Note: Kalo yg beli kek kat Secret Recipe tu Uols ingat je dlm kepala kek tu 7.5inch. Kang dalam form pilih template yang 7inch[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”STEP 2″ tab_id=”1547402414425-8e5c9455-1c48″][vc_column_text]

STEP 2

Start isi form kat ruangan atas tu yg mudah2 dulu. Basic info je pun. Sila.. sila.. sila..

Note: Nombor tepon tu follow instruction. Jangan pandai2 letak country code la apa mak nenek yg pelik2. Masuk terus no dr 01???? (Penting sbb senang kami nk msg kat whatsapp terus kalo ada apa2 masalah ngan order)[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”STEP 3″ tab_id=”1547402507646-c50b52d6-f789″][vc_column_text]Nanti sambung yer… hehehe..[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”STEP 4″ tab_id=”1547402767744-c23b132e-e475″][/vc_tta_section][/vc_tta_pageable][vc_column_text]Ya, kami tak amik order melalui mulut, Whatsapp, FB Messenger, SMS atau tepon. Dulu ada org ckp “Akak malas la nak isi2 form ni, akak bz”. Err…errr.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Wei…regular customer la wei… mana form? mana?” google_fonts=”font_family:Ranchers%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_cta h2=”” h2_google_fonts=”font_family:Ranchers%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”ORDER NOW” btn_style=”flat” btn_shape=”round” btn_color=”sky” btn_align=”center” btn_i_align=”right” btn_i_type=”material” btn_i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.edibleprint.com.my%2Forder%2F|||”]

Nah amik ni.. sila.. sila..

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]